Vrijwilliger login

Bel De Sociale Maatschap: (020) 435 45 55
  ⁄  Werken bij  ⁄  Typisch De Sociale Maatschap: de jong-geleerd-jong-gedaan stage
Bel De Sociale Maatschap: (020) 435 45 55,
  ⁄  Werken bij  ⁄  Typisch De Sociale Maatschap: de jong-geleerd-jong-gedaan stage

Typisch De Sociale Maatschap: de jong-geleerd-jong-gedaan stage

In onze lerende organisatie zijn stagiairs zeer welkom! Stagelopen kun je overal, maar bij De Sociale Maatschap maken we er echt werk van. Niet vanachter het bureau, maar gewoon in de dagelijkse praktijk maak je kennis met onze manier van werken in het sociaal domein. Raak geïnspireerd door onze schouders-eronder-aanpak. En word blij van al die Amsterdammers die je – ook als stagiair – een duwtje in de rug mag geven.

Ben jij derdejaars hbo-student Sociaal Werk, Sociaal Raadslieden Werk, Schuldhulpverlening? Of studeer je aan het mbo en volg je de opleiding Schuldhulpverlener, Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg of Sociaal Werker? En zie je het als een uitdaging om mensen die even niet goed meekomen in de maatschappij, weer op weg te helpen? Dan bieden we je de kans om relevante werkervaring bij ons op te doen. Je leert en ontdekt, en je mag ook óns inspireren met jouw frisse blik op zaken.

Dit maakt een stage bij De Sociale Maatschap zo uniek

  • Je loopt stage in een fijne leeromgeving bij een organisatie die staat voor een andere manier van werken in het sociaal domein. Je doet veel ervaring op in jouw vakgebied en ontdekt nieuwe buiten-de-leerboeken-om-manieren van werken.
  • Je hebt een eigen stagebegeleider die altijd voor je klaarstaat bij vragen en ideeën.
  • Je werkt in een gezellig team van niet-afwachten-maar-doorpakken-medewerkers. Samen gaan jullie ertegenaan om Amsterdammers te helpen.
  • Je maakt kennis met een sociaal bewogen organisatie, waar medewerkers echt het verschil voor mensen willen maken. Soms kiezen we ook voor niet-bang-om-het-anders-te-doen-oplossingen. Ben jij van de verfrissende ideeën? Als stagiair nemen we je heel serieus.

Zin in een stage bij De Sociale Maatschap?

Laat ons weten waarom je ervaring bij ons wilt opdoen. Stuur je motivatie en je cv naar stage@desocialemaatschap.nl. Vergeet niet aan te geven welk vakgebied aansluit bij jouw opleiding.

Staat jouw opleiding hier niet bij of heb je een andere vraag? Laat dan ook een bericht achter via stage@desocialemaatschap.nl, dan hoor je snel van ons!

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.