Vrijwilliger login

Bel De Sociale Maatschap: (020) 435 45 55
Werken bij
Bel De Sociale Maatschap: (020) 435 45 55,
Werken bij

Werken bij

Wat is er mooier dan van betekenis zijn voor mensen die minder goed meekomen in de maatschappij? Wij verbinden mensen, buurten, organisaties en beleid. Zo maken we elke dag werk van een vernieuwende en betere dienstverlening aan de Amsterdammer door soms ook buiten de lijntjes te kleuren. En daar zijn we trots op. Doe je mee?

Bij De Sociale Maatschap voeren we onze activiteiten uit onder deze namen:

Buurtteam Amsterdam

In heel Amsterdam zijn er buurtteams waar Amsterdammers langs kunnen voor ondersteuning. Wij organiseren de buurtteams in Amsterdam Noord en Zuid.

Meer over buurtteams

Florijn Civiel Bewind

Florijn Civiel Bewind doet beschermingsbewind voor mensen die niet in staat zijn om zelf hun financiële zaken te regelen. Alle dossiers zijn moeilijke, ingewikkelde en arbeidsintensieve dossiers. Het merendeel betreft schuldenbewind, waarbij sprake is van ingewikkelde schuldenproblematiek.

Meer over Florijn

 


Vacatures

Voor de uitvoering van onze ambitieuze plannen zijn we altijd op zoek naar mensen die met dezelfde passie en overtuiging een verschil willen maken voor Amsterdammers. Bekijk onze vacatures óf stuur ons een open sollicitatie. Dan maken we snel kennis!

Bekijk vacatures

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.