Vrijwilliger login

Bel De Sociale Maatschap: (020) 435 45 55
Werken bij
Bel De Sociale Maatschap: (020) 435 45 55
Werken bij

Werken bij

Werken bij De Sociale Maatschap. Wat betekent dat? Het betekent dat wij altijd klaar staan voor de klant én voor elkaar. Niet alleen de omgeving om ons heen maar ook onze organisatie is in beweging en daarmee constant op zoek naar nieuwe kansen om zich te kunnen ontwikkelen. Dit kunnen we niet zonder de inzet en betrokkenheid van onze medewerkers.

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe krachten. Dit kunnen betaalde functies zijn in dienst van De Sociale Maatschap zelf of één van de onderliggende stichtingen: Buurtteam Amsterdam Noord, Buurtteam Amsterdam Zuid, Doras, PuurZuid of Florijn Civiel Bewind. Al onze personeelsleden worden ingeschaald op basis van de CAO Sociaal Werk.

Bekijk onze vacatures, of de mogelijkheden voor een stage.

Buurtteams
Vanaf 1 april 2021 zijn er in heel Amsterdam op verschillende plekken buurtteams. Alle Amsterdammers kunnen straks bij een buurtteam terecht met vragen op het gebied van zorg, ontmoeten, wonen, werk, geld en veiligheid.

Ben jij geïnteresseerd om te werken in een buurtteam? Op deze pagina vind je meer informatie.

Of bekijk de onderstaande video, waarin de missie, visie en strategie wordt uitgelegd.


Vrijwilligerswerk

Wil je graag iets doen voor anderen? Vind je het leuk om een rol te spelen in je buurt? Wil je ervaring opdoen met werk?

Kom dan bij ons werken als vrijwilliger! Jouw werk is van veel waarde. Door jou kunnen wij activiteiten en diensten organiseren. Je doet hier veel buurtbewoners een groot plezier mee!

Kijk hier voor vrijwilligerswerk in Amsterdam-Noord.

Kijk hier voor vrijwilligerswerk in Amsterdam-Zuid.

 

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.