Vrijwilliger login

Bel De Sociale Maatschap: (020) 435 45 55
Buurtteam Oud-Noord
Bel De Sociale Maatschap: (020) 435 45 55,
Buurtteam Oud-Noord

Buurtteam Oud-Noord

Pilot-Buurtteam Oud-Noord is er voor iedereen in Floradorp, de Bloemenbuurt en de Van der Pekbuurt die een steuntje in de rug kan gebruiken. In het buurtteam zitten maatschappelijk werkers, ambulant begeleiders, ervaringsdeskundigen en anderen die u graag helpen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij kunnen u helpen als u bijvoorbeeld moeite heeft om rond te komen met geld, meer sociale contacten wil of vragen heeft over wonen, veiligheid en zorg.
Geen vraag is te gek. Onze hulp is gratis.

Hoe helpen wij u?

Onze werkwijze hangt af van uw vragen en uw situatie. We kijken wat u zelf kan doen en hoe uw omgeving, zoals vrienden, familie of buren, kan helpen. Soms is er meer ondersteuning nodig. Het buurtteam kijkt samen met u wat er nodig is en maakt een plan.

Wat is het pilot-Buurtteam?

Met dit pilot-buurtteam zetten wij de eerste stap naar een buurtteam dat aansluit bij alle wensen en behoeften van onze buurtbewoners. Samen leren we wat u echt nodig heeft! Na ons volgen nog meer buurtteams in Amsterdam-Noord. Deze starten in april 2021.

Hulp nodig? Neemt contact op!

Pilot-Buurtteam Oud-Noord is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur te bereiken op: (020) 435 45 55 of info@buurtteamamsterdamnoord.nl.

Bent u een huisarts of professional? En wilt u uw cliënt doorverwijzen naar het pilot-buurtteam? Dan kunt u mailen naar aanmelding@buurtteamamsterdamnoord.nl of bellen naar (020) 435 45 55.

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.