Vrijwilliger login

Bel De Sociale Maatschap: (020) 435 45 55
Buurtteam Buitenveldert
Bel De Sociale Maatschap: (020) 435 45 55,
Buurtteam Buitenveldert

Buurtteam Buitenveldert

Pilot-Buurtteam Buitenveldert is er voor iedereen in Amsterdam Buitenveldert die een steuntje in de rug kan gebruiken. In het buurtteam zitten maatschappelijk werkers, ambulant begeleiders, ervaringsdeskundigen en andere hulpverleners die u graag helpen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij kunnen u helpen als u bijvoorbeeld moeite heeft om rond te komen met geld, meer sociale contacten wil of vragen heeft over wonen, veiligheid en zorg.
Geen vraag is te gek. Onze hulp is gratis.

Hoe helpen wij u?

Onze werkwijze hangt af van uw vragen en uw situatie. We kijken wat u zelf kan doen en hoe uw omgeving, zoals vrienden, familie of buren, kan helpen. Soms is er meer ondersteuning nodig. Het buurtteam kijkt samen met u wat er nodig is en maakt een plan.

Wat is het pilot-Buurtteam?

Met dit pilot-buurtteam zetten wij de eerste stap naar een buurtteam dat aansluit bij alle wensen en behoeften van onze buurtbewoners. Samen leren we wat u echt nodig heeft! Na ons volgen nog meer buurtteams in Amsterdam-Zuid. Deze starten in april 2021.

Hulp nodig? Neemt contact op!

Pilot-Buurtteam Buitenveldert is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur te bereiken op: (020) 2359 120 of info@buurtteamamsterdamzuid.nl.

Bent u een huisarts of professional? En wilt u uw cliënt doorverwijzen naar het pilot-buurtteam? Dan kunt u mailen naar aanmelding@buurtteamamsterdamzuid.nl of bellen naar (020) 2359 120.

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.