Vrijwilliger login

Bel De Sociale Maatschap: (020) 435 45 55
Will van Schendel blijft belangrijkste ambassadeur De Sociale Maatschap
Bel De Sociale Maatschap: (020) 435 45 55
Will van Schendel blijft belangrijkste ambassadeur De Sociale Maatschap

Will van Schendel blijft belangrijkste ambassadeur De Sociale Maatschap

Eind 2023 stopt Will van Schendel, na 12,5 jaar, als directeur-bestuurder van De Sociale Maatschap. Op dinsdag 19 december namen vele collega’s en externe relaties afscheid, vanuit de gedachte ‘Samen maken wij het verschil’. Deze dag ging dan ook niet alleen over Will van Schendel, maar over alle collega’s en het bijzondere, waardevolle werk dat zij iedere dag voor de Amsterdammer doen. Van Schendel sprak haar trots uit en beloofde dat zij de komende jaren onze belangrijkste ambassadeur blijft.

Onderscheiding van stadsdeel Noord

Will van Schendels werk en inzet zijn in Amsterdam niet onopgemerkt gebleven. Niet alleen wethouder Marjolein Moorman sprak haar dank en waardering uit, namens de stadsdelen Zuid en Noord deden ook Flora Breemer (stadsdeelbestuurder Amsterdam Zuid) en Esther Lagendijk (stadsdeelbestuurder Amsterdam Noord) dit. Die waardering is zelfs zo groot, dat Esther Lagendijk Will van Schendel namens het stadsdeel mocht onderscheiden met de erespeld ‘Knoop van Volten’.
Lagendijk: “Om met je eigen woorden te spreken: ‘een hulpverlener is slechts een passant in het leven van een Amsterdammer.’ Jij bent de afgelopen 12,5 jaar voor ongelofelijk veel mensen een belangrijke passant geweest. Je hebt bijgedragen om Noord een beetje beter, mooier en socialer te maken.”

Na een paar roerige, bewogen jaren gaat Will de komende tijd genieten van de rust en zal zij zich bezinnen op wat ze daarna gaat doen. Want stilzitten is er voor haar niet bij.

Erespeld ‘Knoop van Volten’

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.