Vrijwilliger login

Bel De Sociale Maatschap: (020) 435 45 55
Site Allianties Wijkzorg live!
Bel De Sociale Maatschap: (020) 435 45 55
Site Allianties Wijkzorg live!

Site Allianties Wijkzorg live!

Informatie over de allianties Wijkzorg in Amsterdam is sinds vandaag te vinden op de spiksplinternieuwe website: wijkzorg-amsterdam.nl. Neem snel een kijkje! Of gebruik de QR-code om de site te bezoeken.

Ieder stadsdeel heeft een alliantie Wijkzorg. Iedere alliantie is een samenwerkingsverband tussen zes tot zeven lokale of stedelijke partijen uit het werkveld, waarbij Doras in stadsdeel Noord is aangesloten en PuurZuid in stadsdeel Zuid. Allianties Wijkzorg hebben onder meer de taak om de wijkzorgnetwerken door te ontwikkelen en te versterken waarbij de projectleiders belangrijke schakels zijn.

Wie vormen de netwerken?

Allerlei buurtinitiatieven, actieve bewoners, vrijwilligers, ervaringsdeskundigen, professionals zorg en welzijn, politie, woningcorporaties, ondernemers, ambtenaren en alle andere formele en informele wijkpartners dragen een steentje bij aan de zorg en ondersteuning van Amsterdammers en daarmee de leefbaarheid in de wijk. Ben je op die wijze actief dan maak je automatisch deel uit van het wijkzorgnetwerk!

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.