Vrijwilliger login

Bel De Sociale Maatschap: (020) 435 45 55
Erkenning mantelzorgvriendelijke werkgever
Bel De Sociale Maatschap: (020) 435 45 55
Erkenning mantelzorgvriendelijke werkgever

Erkenning mantelzorgvriendelijke werkgever

We zijn blij en trots dat we onlangs de erkenning als mantelzorgvriendelijke werkgever in ontvangst hebben mogen nemen!

Deze mooie erkenning houdt in dat wij het thema mantelzorg goed hebben geborgd in onze organisatie. Denk aan het bespreekbaar maken en het bieden van maatwerkoplossingen wanneer de combinatie van werk met de mantelzorgtaken een medewerker te veel wordt.

“Afgelopen jaar zijn de zorgtaken voor mijn ouders flink toegenomen. Mijn roots liggen in het oosten van het land dus alle bezoekjes aan mijn ouders gaan gepaard met een flinke reistijd.

Wat ik de afgelopen maanden als prettig ervaren heb, is dat ik vanuit mijn werk de ruimte kreeg om mijn werkdag om te wisselen. Ook de mogelijkheid om soms urgente privé telefoongesprekken tussendoor te voeren was er. Het alleen al weten dat die ruimte er is, geeft mij een rustig gevoel.”

Lees hier meer over hoe wij voor de erkenning van mantelzorgvriendelijke organisatie in aanmerking zijn gekomen en wat wij voor onze medewerkers doen!

 

 

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.