Vrijwilliger login

Bel De Sociale Maatschap: (020) 435 45 55
Directeur-bestuurder Will van Schendel vertrekt per 1 januari 2024
Bel De Sociale Maatschap: (020) 435 45 55
Directeur-bestuurder Will van Schendel vertrekt per 1 januari 2024

Directeur-bestuurder Will van Schendel vertrekt per 1 januari 2024

De Raad van Toezicht van De Sociale Maatschap heeft met respect kennisgenomen van het besluit van bestuurder Will van Schendel om na 12,5 jaar de organisatie op 1 januari 2024 te verlaten. Voorzitter Wijnand van de Giessen: “Als toezichthouders hebben wij van dichtbij kunnen meemaken met welke grote inzet Will de bestuurdersfunctie al die jaren heeft ingevuld. Het is dan ook niet alleen begrijpelijk, maar ook zeer verdiend dat zij het straks (hopelijk) wat rustiger aan kan gaan doen.”

Van de Giessen spreekt namens de Raad van Toezicht zijn waardering uit voor hetgeen Will van Schendel in de afgelopen jaren in een zeer dynamische context tot stand heeft gebracht. “Inmiddels is onze organisatie onder haar leiding uitgegroeid tot een prominente speler binnen het sociaal domein in de stad. Wij zijn er dankbaar voor dat Will met haar kenmerkende stijl – laagdrempelig, bevlogen, energiek, open en humorvol – de afgelopen jaren onze organisatie heeft willen leiden. Naar ons oordeel heeft dit geresulteerd in een mooie en gezonde organisatie. De samenwerking met Will heeft de Raad van Toezicht steeds als professioneel en bijzonder prettig ervaren.”

Will van Schendel geeft aan dat het geen gemakkelijk besluit was. “Mijn verbondenheid met de organisatie en de collega’s is uitermate groot. Het werk dat hier iedere dag wordt gedaan is voor mij ‘waar het écht om gaat’. Het gaat voor mij om onze waarden: Ik zie jou, ik sta naast jou en samen maken wij het verschil.”

De Raad van Toezicht is inmiddels een traject gestart voor het vinden van een opvolger.

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.